Wanneer je klaar bent om je artikelen te kopen, klik je op de knop Naar de kassa. Meld je aan als je een account bij ons hebt, als je dat nog niet hebt wordt je gevraagd er een aan te maken, of je kunt als het ware als bezoeker uitchecken.

Op je betaalscherm zie je het totaalbedrag van de artikelen. Voeg uw betaalmethode en factuuradres toe.

Desiredclick.com accepteert PayPal, Visa, Mastercard, American Express en Apple Pay betaalmethoden.

Hoe weet ik dat mijn betalingstransactie veilig is?

Wij garanderen dat elke Visa uitwisseling gebeurt binnen een solide klimaat. Het betalingssysteem van legendshoppi.com heeft een 128-bits SSL-beveiligingsversleuteling. U kunt zien dat de uitwisseling veilig is door de kans dat u een vitaal slot rechtsonder in uw internet browser ziet. We bewaren je PayPal-, Visa, Mastercard-, American Express- en Apple Pay-gegevens niet nadat je aanvraag is voltooid. Deze gegevens worden rechtstreeks naar onze banken gestuurd. U kunt erop vertrouwen dat bij elke aankoop uw PayPal-, Visa, Mastercard, American Express-, Apple Pay- of grootboekgegevens veilig zijn.

desiredclick.com zet zich in voor een veilige, plezierige en soepele online winkelervaring voor alle klanten. Voor uw veiligheid heeft legendshoppi.com een veiligheidscontroleproces voor betalingen geïmplementeerd. Bevestiging van klantgegevens op bepaalde bestellingen kan nodig zijn voordat de bestelling wordt verwerkt. Zorg ervoor dat u de juiste en meest recente contactgegevens opgeeft, mochten wij de veiligheid van uw bestelling moeten bevestigen.

Contactgegevens, e-mail: support@desiredclick.com.